Zo is Hermoda ontstaan...

Hermoda is ontstaan vanuit de behoefte om bij iedere outfit bijpassende sieraden te hebben. Sieraden die ervoor zorgen dat het hele plaatje compleet is. Die je extra laten shinen en uitstralen dat jij er moeite voor gedaan hebt om er mooi en verzorgd uit te zien.

Op Instagram werd ik geïnspireerd door influencers die de mooiste statement oorbellen droegen die perfect matchten bij hun outfit. Het waren echte eyecatchers. Maar de prijzen waren minder ‘catchend’. Daarom ben ik op zoek gegaan naar statement oorbellen en andere gave sieraden en accessoires die net zo sprankelend en stijlvol zijn, maar dan voor een leuke betaalbare prijs. 

De naam Hermoda is afgeleid van het Spaanse woord Hermosa wat ‘mooi’ betekent. Als je het woord opsplitst heb je her = vrouwelijk en moda staat voor mij voor mode. Dit komt overeen met het beeld dat ik voor ogen heb voor dit bedrijf. Hermoda staat voor vrouwelijke, trendy en betaalbare sieraden en accessoires. Dit zie je ook terug in het assortiment. 

Persoonlijk contact met mijn klanten vind ik erg prettig. Twijfel je over welke sieraden bij je nieuwe outfit passen of heb je een andere vraag? Stuur mij een berichtje via Instagram of mail naar info@hermoda.nl. Ik help je graag verder. 

Ik vind het erg leuk om de sieraden en accessoires van Hermoda voorbij te zien komen op Instagram. Tag @hermoda.nl in je storie en wie weet wordt jouw storie gerepost op Hermoda.nl.

 

© 2023 - 2024 Hermoda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel